Meteen naar de inhoud

gebruikserparticipatie

Rolverdeling
Geen plan wordt tegenwoordig nog ontwikkeld of gepresenteerd zonder participatie van burgers, publiek en andere (eind)gebruikers.
Er is een groot scala van technische mogelijkheden voorhanden. Bijeenkomsten in rokerige zaaltjes, achterkamertjes en torentjes staan niet meer centraal. Betrokkenheid komt op andere manieren tot stand.
zi helpt bij het kiezen van de juiste rolverdeling, mise en scene en procesarchitectuur. Zodat alle belangen, gebruikers en bezoekers hun plaats kunnen vinden. Voor maximaal rolbewustzijn, betrokkenheid en realistische verwachtingen.

Direct doorverteld
Via goedgekozen hashtags (#) kan heel Twitterland zich tegenwoordig meteen in elke discussie mengen. Dat leidt tot een andere rol voor voorzitters en verslagleggers. En een andere manier van meten van opkomst, betrokkenheid en draagvlak.
Ook het stellen van vragen uit de zaal is niet meer afhankelijk van het bereik van hengelmicrofoons, haperende geluidsinstallaties en stotterende stemkastjes.
De moderator houdt simpelweg de tweets in de gaten, en destilleert steeds die ene prangende vraag die de zaal al lang heeft gesteld.
Op dezelfde manier krijgt de voorzitter vanuit de zaal de rode, gele en groene draden aangereikt die de verschillende bijdragen verbinden in een afrondende conclusie.
Zo maken wij sterke verhalen, die resoneren en vaak worden doorverteld.

Verslaggever ter plaatse
Voor pertinente vragen, snelle samenvattingen, verbindende draden en andere interactieve bijdragen aan uw bijeenkomst, innovatiecongres of stadsdebat, kunt u een beroep doen op de correspondenten van zi.

Geef een reactie