Meteen naar de inhoud

innovatie strategie

New Business
Innovatie is samenwerken. Destructie van oude concepten en creatie van nieuwe verbanden. New Business A(rchitects) [nba] haalt het beste naar boven in bedrijven, ondernemers en ontwerpers. [nba] brengt vermogens in kaart, verbindt complementaire partijen en helpt met de vorming van ondernemerschap, onderscheid en innovatiekracht.

New Business Associates [nba]
New Business Associates [nba] helpt bestuurders van grote en groeiende ondernemingen met strategie, internationale concurrentie en innovatie. Externe ontwikkelingen, zoals grensoverschrijdende concurrentie, deregulering en nieuwe techniek dwingen bedrijven hun strategie regelmatig te herzien, nieuwe posities in te nemen, te (des)investeren en nieuwe grenzen te verkennen. In de afgelopen 25 jaar heeft New Business Associates gewerkt voor (beursgenoteerde) ondernemingen en nieuwe bedrijven in de Verenigde Staten, Singapore, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zwitserland, Hongarije, Duitsland, Engeland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.

New Business Arnhem [nba]
Ideeëngalerie New Business Arnhem [nba] helpt creatieve ondernemers en kunstenaars met profilering en versterking van de aantrekkingskracht op klanten, investeerders en bezoekers. Opvallende inzichten landen op het discussieplatform Arnhem-Direct.

Geef een reactie